Урочисте відкриття ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") Великокопанська ЗОШ І-ІІІ ст. Рій "Козацьке побратимство"

-ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”) розпочато.

13 травня 2021 року розпочався ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”). Цього року цей важливий захід з національно-патріотичного виховання молоді проходитиме в онлайн-форматі.

До участі в обласному етапі гри „Сокіл” („Джура”) долучилося 5 роїв закладів загальної середньої освіти Виноградівської ОТГ, а саме : Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. #2, #8, Буківської ЗОШ І-ІІІ ст., Великоком'ятівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Великокопанської ЗОШ І-ІІІ ст.

На урочистому відкритті до учасників та гостей з вітальним словом звернувся заступник голови обласного штабу гри „Джура”, начальник відділу дошкільної, загальної середньої, інклюзивної та позашкільної освіти управління освіти і науки департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Євген Грабар. Державний посадовець зазначив, що в сучасних умовах забезпечення виховної роботи у закладах освіти повинно базуватися на впровадженні національно-патріотичного виховання, важливою складовою якого і є саме Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра „Сокіл” („Джура”) як вагомий засіб громадянської освіти. Пан Грабар закликав усіх учасників бути гідними продовжувачами славних традицій щодо збереження суверенітету та територіальної цілісності Української держави, дотримуватися кодексу лицарської честі учасника гри „Сокіл” („Джура”) – бути підготовленим, безкорисливим, чесним, дисциплінованим, активним, відважним, витривалим, врівноваженим, здоровим, розумним, а також під час участі у цій грі і в життєвих обставинах дотримуватися інших чеснот.

Участь в урочистому відкритті взяли й інші високопосадовці.

Після відкриття розпочався перший змагальний конкурс „Відун”.

Попереду ще багато конкурсів, тож побажаємо нашим "юним джурам" успіхів і наполегливої боротьби у змаганнях, хорошого настрою, чудових вражень та високих результатів.

Рій "Козацьке побратимство"

/Files/images/pamyatn_dati/2020-2021/djura_/FB_IMG_1621022399099.jpg /Files/images/pamyatn_dati/2020-2021/djura_/FB_IMG_1621022403912.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 10

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Великокопанська

ЗОШ І-ІІІ ступенiв

90330. Закарпатська обл.,

Виноградівський р-н,

с.Велика Копаня,

вул.Степана Вайди .51 (а).

тел:031-43-34-3-48

email:vk.school@i.ua

адреса сайту:

http://vkopania-school.uz.sch.in.ua

Дата останньої зміни 07 Січня 2024

Цей сайт безкоштовний!